Partij voor de vrijheid

Nu ben ik wellicht wat cynisch, maar ik heb weinig vertrouwen in de PVV (partij van Wilders en co.). Ik ben bang voor dezelfde soap perikelen als een aantal jaar geleden met fortuyn’s partijtje. Niet vind ik dat alleen heel erg stom en storend, ook vind ik een serieus probleem dat onze tweede kamer (want ze zitten met 9 zetels erin) daarmee belast wordt en daarmee direct het functioneren van de kamer in het geding komt. Dit soort onzin houd namelijk de boel gruwelijk op en draagt niet bij aan het vertrouwen van de bevolking in de politiek.

Om een leuk overzicht te maken van de ellende die de PVV gaat bewerkstelligen (is leuk voor later ), ga ik hier op geensnor een overzicht bij houden van alle idioterie die ik ga tegenkomen.

Alle reacties van dit topic zijn op de oude site te vinden:

https://www.geensnor.nl/geensnor/index.php?page=bericht&iid=12009

Reacties